Wie zijn wij

www.anthoula.nl is opgericht in 2011.

Na 12 jaar een bedrijf gespecialiseerd in toga's in Nederland te hebben gehad besloot Anthoula Katsantonis in 2011 haar eigen online togashop te beginnen.

Anthoula.nl is de winkel met alle gemakken van vandaag maar met het ambacht van gisteren.

Anthoula.nl werkt online in plaats van met winkels. Daardoor schakelen wij een belangrijke en kostbare schakel uit: winkelkosten. De kosten die daardoor worden bespaard komen ten goede aan de prijs die u voor uw toga betaalt.

Hierdoor biedt Anthoula.nl een kwalitatief hoogstaand product voor een scherpe prijs.

Maatwerk

Anthoula levert hoogwaardige handgemaakte toga's voor de rechterlijke macht, predikanten en ambtenaren van de burgerlijke stand.

Maatwerk tegen een scherpe prijs.Een levertijd van ongeveer 4 weken.

Maatwerk betekent aandacht. Daarom staat Anthoula Katsantonis voor u klaar als u vragen hebt.

Uw eigen stijl

Voor het model van uw toga bent u beperkt door bepaalde regelgeving, maar toch kunt u door een eigen gekozen voering uw toga een persoonlijk tintje geven. U kiest zelf de voering en hebt daarbij de keus naast onze standaard zwarte voering uit meer uitgesproken dessins, bijvoorbeeld een bloemenmotief.

Dit is niet alleen leuk om te doen, maar ook erg handig, zodat u uw eigen toga makkelijk herkent.

Italiaanse stoffen

U kunt kiezen uit mooie zuiver wollen ultra lichtgewicht stoffen, de super 120 en de super 100.

Makkelijk en overzichtelijk

Doordat de hele afhandeling via internet verloopt, gaat het hele proces makkelijk en overzichtelijk.Daardoor kunnen wij scherpe prijzen hanteren.

De prijzen beginnen bij € 610,- Een aparte voering (met bijzondere prints of bloemen) kost  vanaf € 15,00 extra. Verder is het inborduren van uw naam in uw toga bij de prijs inbegrepen.

De levertijd is ongeveer 4 weken.

Geen BTW

Omdat ons bedrijf niet gevestigd is in Nederland wordt bij facturering geen BTW in rekening gebracht. Wel moet u dan uw BTW-nummer en KvK-nummer invullen.

Maat nemen

Bij het bestellen van een toga hebt u de mogelijkheid om zelf u maten op te meten (zie maten) of u kunt kiezen voor standaard maten. Indien u vragen heeft over de juiste maat kunt u altijd contact met ons opnemen.