STAP VOOR STAP BESTELLEN

Hieronder vindt u informatie over hoe u kunt winkelen via het internet bij anthoula.nl. Voor vragen kunt u ons altijd bellen of mailen. U kunt als particulier of zakelijk bij ons bestellen.

Betalen

Na ontvangst van uw product kunt u het betreffende bedrag overmaken op onze rekening. De factuur zal per email of post worden toegezonden. Indien u beschikt over een BTW-nummer kunt u deze bij uw bestelling opgeven en verzoeken om de BTW naar u te verleggen, dan hoeven wij deze niet bij u in rekening te brengen.

Verzenden

De levertijd van uw toga is ongeveer 4 weken. De accessoires hebben een levertijd van ongeveer  3 werkdagen. Wij houden u d.m.v. email op de hoogte van de verzending van uw bestelling. U kunt bij bestellen aangeven waar de bestelling afgeleverd moet worden. 

Geen verzendkosten.

De toga's en accessoires worden door de DHL of UPS bezorgd.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele vertragingen in de aflevering.

Heeft u nog overige vragen neemt u dan gerust contact met ons op.

Retourneren

Wij doen er alles aan om een perfect product te leveren. Mocht het bestelde artikel desondanks niet aan uw verwachtingen voldoen, dan kun u het retourneren. Dit moet u wel even melden.

U kunt het pakketje terugsturen naar ons postadres:

Mevr. Katsantonis
p/a Zorgvlietstraat 215
2513 HA Den Haag.

Bestellen

Via deze site kunt u handgemaakte toga’s voor rechters, advocaten en ambtenaren bestellen en eventuele accessoires bij uw toga.

Algemene voorwaarden

Het gebruik van deze website is onder strikt voorbehoud van eventuele fouten of wijzigingen.
Anthoula.nl, wijst elke aansprakelijkheid voor eventuele schade voortkomend uit een onjuiste vermelding van de hand.
Anthoula.nl, is niet verantwoordelijk voor onjuistheden of typefouten op de website, deze kunnen na de ontdekking ervan door anhoula.nl gecorrigeerd  worden.
Anthoula.nl behoudt zich het recht voor te allen tijde en zonder vooraankondiging wijzigingen, verbeteringen en/of veranderingen aan te brengen in de informatie, deze voorwaarden, namen, beelden, functies, afbeeldingen, logo’s en iconen of de producten en diensten, waarnaar op deze website verwezen wordt.