Handgemaakte kwaliteitstoga's door Anthoula

De Black Label-lijn van AnthoulaEen luxe, stijlvolle, exclusieve toga

Toga's met het Black Label by Anthoula worden vervaardigd uit 100% natuurlijke materialen. Wij maken gebruik van 100% cool wool en de toga is in zijn geheel gevoerd met een luxe, soepele zijden voering die in een aantal kleuren te verkrijgen is.

Satijnen biezen, zijden voering en gestoffeerde sierknoopjes!

Ook de sluiting van de toga wordt afgezet met zijde in dezelfde kleur als de gekozen binnenvoering. Hierdoor krijgt u een speels effect dat alleen zichtbaar is aan de binnenkant van de toga. De toga wordt geheel afgewerkt met satijnen biezen.

Black Label toga's hebben twee binnenzakken die groot genoeg zijn voor uw mobiele telefoon.

De kleine sierknoopjes van de Black Label-toga worden gestoffeerd, wat het geheel een extra luxe uitstraling geeft. Bij de predikantentoga zijn die sierknoopjes optioneel, als u deze wenst kunt u dit bij opmerkingen aangeven. De toga voor de Ambtenaar van de Burgerlijke Stand kent geen sierknoopjes.

Uw naam wordt met een fijn borduurwerk in de zijden voering geborduurd, dit kan in verschillende kleuren. Bekijk de kleuren hier.

Togahoes, knoopbef en strikbef cadeau

Bij de Black Label toga krijgt u een togahoes cadeau om uw handgemaakte toga veilig te vervoeren en op te bergen. Ook krijgt u een knoopbef en strikbef cadeau. Wilt u een extra befje dan kunt u deze aanklikken bij de accessoires.

Kenmerken

De Black Label Toga van Anthoula.nl onderscheidt zich van de reguliere toga door:

De speciale 100% zijde Blacklabel-voeringen

De Blacklabel-toga wordt door ons volledig gevoerd met een exclusieve, 100% zijde binnenvoering. U heeft keuze uit de volgende opties:

Zwart (standaard)
Zwart (standaard)
Marineblauw
Marineblauw
Rood
Rood
Mosgroen
Mosgroen
Licht zilvergrijs
Licht zilvergrijs
Dark Chocolate
Dark Chocolate
Oranje
Oranje
Ivoor
Ivoor
Hemelsblauw
Hemelsblauw
Cerise
Cerise
Oud roze
Oud roze