Handgemaakte kwaliteitstoga's door Anthoula

Al bijna 15 jaar een begrip

Kwaliteit sinds 2011

Na 12 jaar een bedrijf gespecialiseerd in toga's in Nederland te hebben gehad besloot Anthoula Katsantonis in 2011 haar eigen online togashop te beginnen.

Anthoula.nl is de winkel met alle gemakken van vandaag maar met het ambacht van gisteren. Wij werken online in plaats van met winkels. Daardoor schakelen wij een belangrijke en kostbare schakel uit: winkelkosten. De kosten die daardoor worden bespaard komen ten goede aan de prijs die u voor uw toga betaalt. Hierdoor biedt Anthoula.nl een kwalitatief hoogstaand product voor een scherpe prijs.

Maatwerk

Anthoula levert hoogwaardige handgemaakte toga's voor de  advocatuur, de rechterlijke macht, predikanten en ambtenaren van de burgerlijke stand. Dit betekent: maatwerk tegen een scherpe prijs. Onze levertijd is ongeveer 4 weken voor een handgemaakte toga. Maatwerk betekent aandacht en daarom staat Anthoula Katsantonis voor u klaar als u vragen hebt.

Uw eigen stijl

Voor het model van uw toga bent u beperkt door bepaalde regelgeving, maar toch kunt u door een eigen gekozen voering uw toga een persoonlijk tintje geven. U kiest zelf de voering en hebt daarbij de keus naast onze standaard zwarte voering uit meer uitgesproken dessins, bijvoorbeeld een bloemenmotief. Zo'n unieke toga is niet alleen prachtig om te bezitten, het is ook praktisch omdat u uw eigen toga altijd makkelijk zult herkennen.

Italiaanse stoffen

U kunt kiezen uit mooie zuiver wollen, ultra lichtgewicht materialen: de super 120 en de super 100.

Makkelijk en overzichtelijk

Doordat de hele afhandeling via internet verloopt, gaat het hele proces makkelijk en overzichtelijk. Bovendien kunnen wij hierdoor verrassend scherpe tarieven hanteren. De prijs van een handgemaakte toga begint bij € 620,- Een aparte voering (bijvoorbeeld met bijzondere prints, bloemen of een zijden uitvoering) is mogelijk vanaf € 25,00 extra. Het inborduren van uw naam in uw toga is in de prijs inbegrepen, maar wij kunnen ook tegen meerkosten een logo of bijvoorbeeld gemeentewapen in uw toga borduren.

De levertijd van een volledige handgemaakte toga is ongeveer 4 weken.

Geen BTW

Beschikt over een BTW-nummer, dan hoeven wij geen BTW in rekening te brengen, de BTW  wordt dan verlegd.

Uw maten opnemen

Bij het bestellen van een toga hebt u de mogelijkheid om zelf uw maten op te meten (zie maten, maar u kunt ook kiezen voor een standaardmaat. Indien u vragen heeft over de het kiezen of doorgeven van de juiste maat kunt u altijd contact met ons opnemen en wij helpen u graag verder!Contact opnemen

Heeft u vragen of opmerking of heeft u hulp nodig bij het plaatsen van uw bestelling? Wij staan altijd voor u klaar! 

U kunt bij ons ook telefonisch bestellen, zodat wij direct uw vragen en speciale wensen kunnen bespreken.

Ook is het mogelijk om een afspraak te maken voor videobellen, dan kijk ik met u mee tijdens het meten van de maten.

Wij zijn bereikbaar via telefoon (070 - 2500774) en WhatsApp (06 - 13757228) en uiteraard ook via e-mail (info@anthoula.nl). 

Wij hebben geen fysieke winkel in Nederland maar ons postadres voor retourzendingen is:

Mevr. Katsantonis
Zorgvlietstraat 215
2513 HA  Den Haag